Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Everris (Scotts) Maintenance intretinere gazon 15kg


Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Cod produs: SMIG
Producator: Magazin de seminte si rulouri de gazon.
336.00 lei   / sac
Tva Inclus
Detalii si comenzi la: 0722 39 32 51
magazin@gardens.ro

Detalii produs Everris (Scotts) Maintenance intretinere gazon 15kg

Ingrasamant Maintenance 25+05+12 ambalat la sac de 15kg, ingrasamant pentru intretinerea gazsaonului, cu eliberare controlata, se poate utiliza in toate programele de fertilizare.


Maintenance este cel mai des utilizat ingrasamant cu eliberare controlata  pentru utilizare generala si intretinere ce poate fi utilizat in toate programele de fertilizare. Continutul echilibrat de nutrienti este eliberat gradual pe o perioada de timp, are un efect vizual rapid, ofera vigoare gazonului pe termen lung si necesita cateva aplicari pe an. Se aplica primavara si are longevitate 2-3 luni.

Scotts este una dintre cele mai mari companii producatoare de ingrasaminte din domeniul horticulturii pe plan mondial. Gama completa de ingrasaminte Landscaper Pro este una dintre cele mai sigure si performante de pe piata. Ingrasamintele Scotts cu eliberare controlata stimuleaza patrunderea radacinilor si mai adanc in sol, ajuta la refacerea rapida a gazonului in caz de uzura accentuata, necesita mai putine aplicari pe an si elibereaza azotul pe toata perioada necesara.