Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Ingrasamint primavara Barfertile Spring, cu eliberare lenta pt intretinere gazon, sac 20 kg


Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Cod produs: IPBSECIG
Producator: Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Detalii si comenzi la: 0722 39 32 51
magazin@gardens.ro

Detalii produs Ingrasamint primavara Barfertile Spring, cu eliberare lenta pt intretinere gazon, sac 20 kg

Ingrasaminte complexe profesional cu aplicare primavara Barfertile Spring 21-5-9 + 2MgO + 0.5 Fe, cu eliberare controlata a elementelor NPK si cu descompunere lenta. Ingrasamant chimic conceput pentru pentru intretinerea gazonului, pregatind gazonul pentru intrarea in vegetatie. Ingrasamantul profesional complex Barfertilee Spring este produs de firma Barenburg si este ambalat in saci de 20 kg. Acest tip de ingrasamant chimic complex este este activ indiferent de tipul de sol si de PH-ul solului, fiind imbunatatit cu magneziu si fier.


Ingrasamint de primavara Barfertile Spring 21-5-9 + 2MgO + 0.5 Fe, pentru intretinere gazon, produs de firma Barenburg, ambalat la sac de 20 kg, face parte din gama de ingrasaminte chimice pentru gazon cu eliberare controlata, imbunatatit cu magneziu si fier, fiind activ indiferent de tipul de sol, de activitatea microbiana sau de pH-ul solului. Ingrasamantul pentru gazon Barfertile Spring se administreaza primavara, fiind activ imediat ce a fost utilizat, iar eliberarea lenta a elementelor chimice face ca acesta sa actioneze pe o perioada de cel putin 2-3 luni. Este activ la o temperatura a solului de 4 grade Celsius. Ideal este sa se administreze dupa scarificare. Datorita continutului de Fier si Magneziu gazonul capata o culoare verde intens.

Recomandari generale: Parcuri si gradini Fertilizare usoara 140 kg/hg; Fertilizare standard 180 kg/ha Fertilizare extra 220 kg/ha Terenuri de sport Fertilizare usoara 180 kg/ha Fertilizare standard 240 kg/ha Fertilizare extra 280 kg/ha Teren golf Fertilizare usoara 220kg/ha Fertilizare standard 260 kg/ha Fertilizare extra 300 kg/ha