Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Ingrasaminte complexe de toamna Barfertile Autumn, cu eliberare lenta pt fertilizare gazon sac 20 kg


Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Cod produs: ITBAECIG
Producator: Magazin de seminte si rulouri de gazon.
-0%
247.00 lei  
Pret: 247.00 lei / sac 
Tva Inclus
Detalii si comenzi la: 0722 39 32 51
magazin@gardens.ro

Detalii produs Ingrasaminte complexe de toamna Barfertile Autumn, cu eliberare lenta pt fertilizare gazon sac 20 kg

Ingrasaminte complexe profesionale de toamna Barfertile Autumn 13-5-23 + 2MgO + 0.2 Mn, pentru intretinerea si fertilizarea gazon, produse de firma Barenburg, ambalate la saci de 20 kg, ingrasaminte chimic pentru gazon cu eliberare lenta, imbunatatit cu magneziu si mangan. Acest ingrasamant chimic complex, profesional, face ca suprafetele gazonate prin insamantare sau prin montaj rulouri de gazon sa treaca cu bine peste perioada de iarna. Barfertile Autuumn este activ indiferent de tipul de sol, de activitatea microbiana sau de pH-ul solului.

 


Este un ingrasamant chimic complex, de toamna Barfertile Autumn 13-5-23 + 2MgO + 0.2 Mn, pentru fertilizare si intretinere gazon, produs de firma Barenburg, ambalat la sac de 20 kg. Acestea sunt ingrasaminte profesionale cu descompunere lenta, pentru gazon, avand o eliberare lenta si controlata. Ingrasamantul profesional pentru gazon este imbunatatit cu magneziu si mangan. Aceste ingrasaminte duc la o evolutie deosebita a suprafetelor gazonate prin insamantare sau prin montajul rulourilor de gazon, sa treaca cu bine peste perioada de iarna. Ingrasamintele profesionale Barfertile Autuumn este activ indiferent de tipul de sol si de activitatea microbiana sau de aciditatea solului.

Ingrasamantul Barfertile Autumn pentru gazon se administreaza toamna, fiind necesara o singura utilizare. Ingrasamintele profesionale pentru gazon sunt active imediat ce au fost administrate, iar eliberarea lenta a elementelor chimice face ca acesta sa actioneze pe o perioada de cel putin 3-4 luni, chiar si in conditii de ploi abundente. Ingrasamantul complex profesional de toamna Barfertile Autumn ofera gazonului un aport crescut de mangan si potasiu pentru o mai buna robustete in timpul iernii, intarind calitatea gazonului pe perioada toamnei si oferind un aspect placut gazonului pana toamna tarziu.