Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Cum se livreaza rulouri de gazon, gazon rulou, covor de gazon, gazon covor, seminte de gazon, unelte pentru gazonare, pamant fertil, ingrasaminte pentru intretinetinere gazonINFORMATII DESPRE LIVRARE SI COSTURILE DE TRANSPORT1. Livrarea produselor                                                                                                                                                                                                                                            

a.  Pentru comenzile pana in 200 Lei: Daca produsele nu au greutate mare, NU SUNT PERISABILE si nu sunt voluminoase, comanda va fi preluata si trimisa pentru expediere in maxim 24 de ore lucratoare de la comanda. Expedierea se va face la adresa indicata in formularul de comanda, in maxim 48 de ore lucratoare. Plata produselor si a transportului se va face direct la curierul care va livreaza produsele.                                                                                                                                                        

 b.  Pentru comenzile peste 200 Lei: Daca produsele nu au greutate mare, NU SUNT PERISABILE si nu sunt voluminoase, dupa confirmarea platii produselor, comanda va fi preluata si trimisa pentru expediere in maxim 24 de ore lucratoare de la comanda. Expedierea se va face la adresa indicata in formularul de comanda, in maxim 48 de ore lucratoare. Plata transportului (daca nu a fost inclusa si evidentiata specific in facturia proforma), va face obiectul unei facturi separate, care trebuie achitata in avans.                                                                                                                                                                    

c.  Pentru comenzile peste 200 Lei: Daca produsele au greutate mare sau sunt voluminoase, dupa confirmarea platii produselor, comanda va fi preluata si pregatita pentru expediere in maxim 24 de ore lucratoare de la comanda. Expedierea se va face la adresa indicata in formularul de comanda, in maxim 48 de ore lucratoare. Plata transportului (daca nu a fost inclusa si evidentiata specific in facturia proforma), va face obiectul unei facturi separate, care trebuie achitata in avans. Descarcarea produselor din autovehiculele sau camioanele de transport intra in sarcina destinatarului.

d.  Pentru orice comenzi: Indiferent de greutatea si volumul produselor comandate, dupa confirmarea platii produselor, comanda va fi pregatita pentru expediere in maxim 24 de ore lucratoare si poate fi preluata direct de catre beneficiar, cu mijloacele de transport proprii, de la sediul nostru situt in Bd. Marasti nr. 59, sector 1, Serele Universitatii de Stiinte Agronomice Bucuresti. Incarcarea produselor in autovehiculele sau camioanele de transport ale beneficiarului intra in sarcina e-gazon.ro

2. Costurile de transport:

a.  PENTRU PRODUSELE USOARE SAU CU VOLUM REDUS, EXPEDIATE PRIN CURIER: Costul transportului este de 35 lei (pentru primul kilogram), la care se adauga 1,4 lei pentru fiecare kilogram suplimentar. Tariful este valabil pentru expedieri oriunde in tara. Produsele perisabile (de exemplu rulourile de gazon) nu se livreaza prin curier!

b.  PENTRU PRODUSELE GRELE SAU CU VOLUM MARE, EXPEDIATE CU AUTOUTILITARE DE 3,5 TONE: Costul transportului cu autoutilitare de 3,5 tone este de 3 lei/km, calculat pe distanta dus-intors, cu punct de pornire de la Bucuresti. Tariful este valabil pentru expedieri oriunde in tara.

c.  PENTRU PRODUSELE GRELE SAU CU VOLUM MARE, EXPEDIATE CU CAMIOANE SAU CU VEHICULE MARI: Costul transportului cu camioane sau vehicule mai mari de 3,5 tone este de 4 lei/km, calculat pe distanta dus-intors, cu punct de pornire de la Bucuresti. Tariful este valabil pentru expedieri oriunde in tara.