Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Cine monteaza rulouri de gazon, gazon rulou, covor de gazon, gazon covor, seminte de gazon, unelte pentru gazonare, pamant fertil, ingrasaminte pentru intretinetinere gazonPeisagisti si firme care monteaza rulouri de gazonIn decursul anilor de activitate, firma noastra a dezvoltat colaborari bazate pe avantaje reciproce atat cu peisagisti persoane juridice cat si cu persoane fizice.

Suntem in continuare interesati sa gasim noi colaboratori si noi moduri de lucru, in asa fel incat sa putem intari relatiile din mediul in care ne desfasuram activitatea.

De-a lungul anilor, am realizat o serie de lucrari de anvergura solicitate de catre partenerii nostri, solutiile tehnice oferite pentru amenajarile proiectate fiind intotdeauna simple si durabile.

Va oferim materialele cele mai calitative existente pe piata, suportul unei echipe de executie solide si sfaturi bazate pe experienta noastra din 1996 si pana in prezent.

Dispunem de masini, utilaje, ateliere proprii si muncitori calificati in realizarea de peluze, parcuri, terenuri de joc moderne, dotate cu instalatii automatizate de udare, sisteme de iluminare, retele de drenuri si alte elemente.

Va rugam sa ne contactati pentru a va elabora o oferta personalizata.

Va asiguram ca veti fi multumiti !

Afaceri bune !!