Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Preturi fara TVA pentru seminte de gazon, rulouri de gazon, ingrasaminte, pamant, nisip, turba, unelte si materiale de montaj, semanare (plantare, insamantare) gazon. Tarife manopere pentru amenajari suprafete gazonate.



Fisierele (listele de preturi) pe care le puteti descarca de la aceasta pagina nu includ TVA.

In magazinul nostru virtual (din partea stanga a ecranului) gasiti preturile si tarifele (cu TVA inclus) actualizate saptamanal, pentru majoritatea produselor, materialelor si serviciilor uzual necesare in gazonarea unei suprafete de gradina.

Daca va elaborati bugetul, participati la licitatii pentru amenajari parcuri sau lucrati la oferte de amenajare / intretinere spatii verzi si aveti nevoie de liste de preturi generale (fara TVA), va sugeram sa descarcati fisierele de mai jos unde veti gasi tot ce aveti nevoie.



Listele de preturi sunt actualizate de cel putin doua ori pe an: primavara si toamna, deci sunt valabile. Va sugeram sa ne contactati in mod direct, dupa castigarea licitatiilor, sau inainte de inceperea lucrarilor de amenajare, pentru a va da preturile finale (cele mai bune) pentru produsele, materialele si serviciile de care aveti nevoie in constructia parcului sau a gradinii la care lucrati. Va informam ca putem da preturi foarte bune pentru cantitati mari de produse, a caror livrare face obiectul unor comenzi speciale (la livrarea pe comanda). 

Va invitam sa descarcati fisierele cu listele de preturi:



Fisiere atasate pentru Preturi fara TVA pentru seminte de gazon, rulouri de gazon, ingrasaminte, pamant, nisip, turba, unelte si materiale de montaj, semanare (plantare, insamantare) gazon. Tarife manopere pentru amenajari suprafete gazonate.: