Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Gazon umbra-autohton (1 mp/rulou)


Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Cod produs: GUrm
Producator: Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Detalii si comenzi la: 0722 39 32 51
magazin@gardens.ro

Detalii produs Gazon umbra-autohton (1 mp/rulou)

Gazon autohton, pretabil pentru locuri cu umbra mai putin intensa, dimensiuni 1,2 x 0,4 m; grosime 3,5 cm; greutate 35 kg/m.p.


Gazon autohton pretabil locuri umbrite, cu aspect perfect, culoare verde crud, cu fire fine, uniforme, fara gauri, rezistent in sezonul rece, cu durata de viata mare, necesita udare la 2-3 zile in sezonul cald, se monteaza pe terenul pregatit in prealabil, fertilizat, maruntit si nivelat

Gazon autohton ornamental cu aspect placut, culoare verde crud, dens, cu fire de lungime medie 5 cm, fin si uniform, rezistent in sezonul rece, pretabil in locuri umbrite, dar nu foarte umbrite. Durata de viata mare, in conditii optime de ingrijire si intretinere. Se monteaza pe pat de 1-2 cm. de nisip, terenul pregatit in prealabil: sapat, maruntit si nivelat. Se fertilizeaza si se uda abundent o saptamana dupa montaj, fara a se calca pe gazon. Apoi se uda dimineata si seara. Accesul nu este permis pe gazon, cel putin doua saptamani dupa montaj. Se recomanda suprainsamantarea lunara a gazonului.