Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Seminte Gazon Barenbrug RPR (autoregenerare prin stoloni) 15 kg


Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Cod produs: rpr1
Producator: Magazin de seminte si rulouri de gazon.
580.43 lei  
Tva Inclus
Detalii si comenzi la: 0722 39 32 51
magazin@gardens.ro

Detalii produs Seminte Gazon Barenbrug RPR (autoregenerare prin stoloni) 15 kg

RPR aduce forţă şi viteză împreună într-o singură specie. Acest lucru are avantajul că toate caracteristicile dintr-un amestec să se manifeste la o singură specie. Seminţele germinează rapid şi pot fi utilizate intens după instalarea unui gazon dens.


RPR este un Lolium perenne a cărui autoregenerare este determinată de stoloni. RPR este primul Lolium perenne având această caracteristică specială. RPR rezistă la trafic intens păstrându-şi în același timp aspectul frumos. RPR depăşeşte Loliumul perenne tradițional fiind un Lolium perenne regenerativ cu toleranță mai mare la uzură: perfect pentru utilizare pe terenuri de sport.

Atunci când o plantă RPR găseşte un spaţiu gol într-un gazon deteriorat, stoloni vor creşte orizontal în acel spaţiu și vor dezvolta rădăcini la internoduri.RPR dezvoltă o rețea naturală de stoloni, ca un fel de plasă. Acest lucru dă produsului RPR toleranța cea mai mare la uzură. În loc de plante separate, cum este la Loliumul perenne tradiţional, fiecare plantă RPR se conectează la alte plante în stratul superior al solului. Datorită utilizării produsului RPR, acest gazon nu va fi ușor înlocuit din teren. RPR are toleranţă sporită la uzură, comparativ cu orice alt gazon. Calitatea gazonului se păstrează ridicată chiar și în cele mai grele condiţii de uzură în timpul unui meci de sport, fără deteriorări inutile.

Cerințe de întreținere: medii.

Înălțimea de tundere: 15 - 40 mm.

Frecvența de tundere: medie.

Cerințe faţă de apă: medii.

Semănat: Norma de semănat: 20 - 25 g/m2 .Norma de supraînsămânţat: 15 - 20 g/m2 . Adâncimea de semănat: nu mai mult de 15 mm.

Seminte de gazon profesional import Olanda, testate, omologate si comercializate in Europa.
Alte produse din categoria:
Seminte gazon golf. Gazon cu fir scurt, dens si rezistent