Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Seminte gazon Everris (Scotts) Landscaper Pro Finesse sac 5 Kg


Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Cod produs: SGESLPF5
Producator: Magazin de seminte si rulouri de gazon.
235.00 lei   / sac
Tva Inclus
Detalii si comenzi la: 0722 39 32 51
magazin@gardens.ro

Detalii produs Seminte gazon Everris (Scotts) Landscaper Pro Finesse sac 5 Kg

Semintele de gazon Everris-Scotts Finesse, ambalate la saci de 5 kg, reprezinta amestecul de seminte de cea mai buna calitate, compus din varietati de exceptie, care duce la obtinerea unui covor de gazon impecabil. 


Amestec de seminte gazon Everris (Scotts) Finesse, ambalat la sac de 5 kg. Amestecul contine specia cu frunza fina Festuca rubra, ceea ce duce la obtinerea unui covor de gazon fin si cu densitate foarte mare. Acest gazon are un sistem radicular foarte profund, astfel ca ii confera rezistenta sporita la trafic intens si rezistenta la seceta.

Caracteristicile acestui amestec sunt: doza de semnat: 25 g/m²; ambalaj saci de 5 kg - acoperiţi 200 m², inaltimea de tundere: 15 -25 mm.

Contine urmatoarele specii: 50% Festuca rubra ( 40% Festuca rubra rubra var. 'Florensate' si 10% Festuca rubra trichophyllia var. 'Seabreeze GT' ) ; 40% Lolium perene var. 'Roadrunner' ; 10% Festuca ovina var. 'Aurora Gold' .
Alte produse din categoria:
Seminte profesionale de gazon de toate tipurile: de umbra, de soare, de regarnisire, gazon sport, gazon pretabil la orice fel de sol si clima, rustic, pentru terenuri aride, umbrite sau mixte.