Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Seminte gazon Everris (Scotts) Landscaper Pro Soare si Umbra sac 5 kg


Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Cod produs: SGELPSU5
Producator: Magazin de seminte si rulouri de gazon.
235.92 lei   / sac
Tva Inclus
Detalii si comenzi la: 0722 39 32 51
magazin@gardens.ro

Detalii produs Seminte gazon Everris (Scotts) Landscaper Pro Soare si Umbra sac 5 kg

Semintele de gazon Everris (Scotts) de soare si umbra sunt ambalate la saci de 5 kg. Amestecul de seminte de gazon Soare si Umbra contine seminte de gazon din soiuri atent selectionate pentru a obtine un covor de gazon dens, cu rezistenta sporita, atat la soare cat si la umbra.


Seminte gazon Scotts de soare si umbra, ambalat la sac de 10 kg., are in compozitie varietati cu toleranta foarte buna atat la umbra, cat si la soare, pe langa acestea prezinta si cerinte foarte reduse fata de azot. Semintele de gazon au rezistenta foarte buna la seceta datorita sistemului radicular foarte profund, dar si la umbra, datorita radacinilor de suprafata. Soiuri cu rezistenta buna la calcare.
Caracteristicile acestui amestec de gazon sunt.Doza: doza de semanat: 25 g/m² ; ambalaj: saci de 10 kg – acoperiti 400 m². Inaltime de tundere. 20 - 30 mm.
Contine urmatoarele specii: 20% Festuca rubra rubra var. 'Florensate' , 30% Festuca rubra trichophyllia var. 'Seabreeze GT' , 15% Festuca rubra commutata var. 'Ombretta', 15% Lolium perene var. 'Roadrunner' , 10% Lolium perene var. 'Fairway' .
Alte produse din categoria:
Seminte profesionale de gazon de toate tipurile: de umbra, de soare, de regarnisire, gazon sport, gazon pretabil la orice fel de sol si clima, rustic, pentru terenuri aride, umbrite sau mixte.