Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Seminte gazon Everris (Scotts) Landscaper Pro Supreme sac 10 kg


Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Cod produs: SGELPS10
Producator: Magazin de seminte si rulouri de gazon.
449.86 lei   / sac
Tva Inclus
Detalii si comenzi la: 0722 39 32 51
magazin@gardens.ro

Detalii produs Seminte gazon Everris (Scotts) Landscaper Pro Supreme sac 10 kg

Seminte de gazon Everris (Scotts) Landscaper Pro Supreme, ambalat la sac de 10 kg. Amestec seminte de gazon crestere de tip rizomatos, gazon ornamental, cu instalare foarte rapida si cu regenerare foarte rapida, utilizat pentru gazonarea gradinilor, peluzelor, parcurilor, etc.

 


Semintele de gazon Everris (Scotts) Landscaper Pro Supreme sunt ambalate la saci de 10 kg. Acest amestec de seminte gazon contine varietati cu instalare foarte rapida, avand ca rezultat un covor de gazon cu frunzis fin, dens, cu aspect placut si rezistenta foarte buna la temperaturile scazute. In amestec se regaseste soiul Poa P. Thermal Blue, hibrid cu rizomi ce ii asigura o regenerare foarte buna.

Doza de semanat: 30-35 gr/m.p.

Contine urmatoarele specii: Lolium perene in proportie de 40%, Festuca rubra in proprtie de 45%, Festuca rubra comutata 20% , Festuca rubra trycophilia 10% si Festuca rubra rubra 15%, si Poa pratensis (Thermal Blue -hybrid) in proprtie de 15%.
Alte produse din categoria:
Seminte profesionale de gazon de toate tipurile: de umbra, de soare, de regarnisire, gazon sport, gazon pretabil la orice fel de sol si clima, rustic, pentru terenuri aride, umbrite sau mixte.