Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Seminte gazon Sport HOT Turfline (1 KG)


Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Cod produs: ShTL7
Producator: Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Detalii si comenzi la: 0722 39 32 51
magazin@gardens.ro

Detalii produs Seminte gazon Sport HOT Turfline (1 KG)

Seminte de gazon Sport-DLF Professional Turfline, ambalate in saci de 1kg. Amestec de seminte de iarba pentru obtinerea unui gazon conceput pentru zonele cu trafic intens si grad de uzura mare, cum sunt terenurile de sport sau locurile de joaca.

 


Este un amestec de gazon rezistent la uzura, avand o refacere rapida dupa deteriorare, si este recomandat pentru terenurile de joaca si zonele recreative. Acum, într-o noua formula, unica, cu raigras peren cu actiune rapida, este cel mai indicat pentru fixare rapida si toleranta la stres. Acest gazon are o crestere densa si compacta si se preteaza atat pentru zonele insorite cat si pentru cele umbroase. Se instaleaza rapid si este usor de intretinut. In compozitia variantei Hot&Dry este inclusă o specie de iarba rezistenta la seceta.
Amestecul de gazon din gama Sport Turfline are la baza soiuri de iarba cu frunze rezistente la calcare. Speciile de iarba ce intra in compozitia acestui gazon Sport sunt tolerante la conditii climatice dificile, formand un covor de iarba dens si rezistent.
Amestecul poate fi utilizat atat pentru zone insorite, cat si pentru zone umbroase. Cresterea radacinilor acestui tip de gazon rizomatic duce la refacerea rapid a peluzelor si suprafetelor gazonate deteriorate in urma calcarii sau a traficului intens. Compozitie: 35% Festuca rubra, 15% Poa, 30% Lolium, 20% alte doua tipuri de Festuca.



Mixtura pentru regiunile calde si uscate (Hot&Dray) are in compozitie:
- 15% Lolium Perenne
- 50% Festuca Arundinacea
- 25% Festuca Rubra Rubra
- 10% Poa Pratensis



Festuca Arundinacea confera rezistenta la seceta prin faptul ca radacinile patrund in sol pana la 30 cm adancime.