Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Seminte profesionale gazon Everris (Scotts) Proselect Regenerator Plus - sac 10 kg


Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Cod produs: SPGEPRP
Producator: Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Detalii si comenzi la: 0722 39 32 51
magazin@gardens.ro

Detalii produs Seminte profesionale gazon Everris (Scotts) Proselect Regenerator Plus - sac 10 kg

Seminte profesionale de gazon Everris (Scotts) Proselect Regenerator Plus ambalate la sac de 10 kg, ideal pentru suprainsamantarea terenurilor gazonate. Seminte pentru regenerarea si repararea suprafetelor gazonate deteriorate. Seminte de gazon invelite intr-o pelicula de polimeri superabsorbant Zeba (pe baza de amidon de porumb), care absorb apa necesara germinatiei si o elibereaza treptat, semintei de gazon pe care o inveleste.


Seminte profesionale gazon Everris (Scotts) Proselect Regenerator Plus, ambalate la sac de 10 kg, ideal pentru suprainsamantare. Aceste seminte de gazon se remarca prin valoarea biologica remarcabila data de puritatea ridicata, germinatia excelenta, ideal pentru refacerea terenurilor gazonate. Amestec de seminte de gazon creat pentru orice destinatie. Semintele de Poa pratensis sunt peliculate in zeba (polimer superabsorbant pe baza de amidon de porumb) ceea ce duce la o germinare si instalare mult mai rapida pentru Poa pratensis.

Compozitie: Lolium perene 85% si Poa pratensis 15% (Zeba).

Doza de semanat: 25-30 grame/metru patrat.;

Doza pentru suprainsamantare: 20 grame/metru patrat;

Inaltimea de tundere: 20-35 mm.
Alte produse din categoria:
Seminte profesionale de gazon de toate tipurile: de umbra, de soare, de regarnisire, gazon sport, gazon pretabil la orice fel de sol si clima, rustic, pentru terenuri aride, umbrite sau mixte.