Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Seminte profesionale gazon Everris (Scotts) Proselect Sport saci de 10 kg


Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Cod produs: SGEPS10
Producator: Magazin de seminte si rulouri de gazon.
526.78 lei   / sac
Tva Inclus
Detalii si comenzi la: 0722 39 32 51
magazin@gardens.ro

Detalii produs Seminte profesionale gazon Everris (Scotts) Proselect Sport saci de 10 kg

Seminte de gazon rizomatice Everris (Scotts) Proselect Sport, ambalate la saci de 10 kg. Gazon rizomatic din gama semintelor profesionale, amestecul ideal pentru insamantarea gazonului sportiv sau pentru suprainsamatarea terenurilor de sport: fotbal, golf, etc., se remarca printr-o instalare extrem de rapida. Acest amestec este utilizat pentru orice zona de agrement< chiar in parcuri, spatii verzi sau gradini cu intretinere medie.


Seminte rizomatice de gazon Everris (Scotts) Proselect Sport, ambalate la saci de 10 kg. Seminte de iarba din gama profesionala, amestecul ideal pentru suprainsamatarea terenurilor de sport, golf, se remarca printr-o instalare extrem de rapida. Acest amestec este utilizat pentru orice zona de agrement sau pentru amenajarea oricarui spatiu verde sau a oricarei gradini. Seminte de gazon cu o inalta valoare biologica data de puritatea ridicata, germinatia excelenta, si durata instalarii, ideale pentru insamantarea noilor peluze de gazon sau pentru refacerea suprafetelor de gazon existente si refacerea terenurilor gazonate.

Are in compozite 100% Lolium Perene.

Doza de semanat: 35 – 50 g/m²

Suprainsamantare: 20 – 35g

Inaltime taiere:20-35 mm
Alte produse din categoria:
Seminte profesionale de gazon de toate tipurile: de umbra, de soare, de regarnisire, gazon sport, gazon pretabil la orice fel de sol si clima, rustic, pentru terenuri aride, umbrite sau mixte.