Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Seminte profesionale gazon Everris (Scotts) Rhizome max sac 10 kg


Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Cod produs: SGERM
Producator: Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Detalii si comenzi la: 0722 39 32 51
magazin@gardens.ro

Detalii produs Seminte profesionale gazon Everris (Scotts) Rhizome max sac 10 kg

Seminte gazon rizomatic Everris (Scotts) Regenerator RSM, ambalate la sac de 10 kg. Seminte gazon cu inmultire prin rizomi,  din gama profesionala, amestecul ideal pentru refacerea peluzelor de gazon si suprainsamantarea suprafetelor de joc de pe terenurile de sport.


Seminte rizomatice de gazon Everris (Scotts) Regenerator RSM, ambalate la sac de 10 kg. Seminte de gazon rizomatic din gama profesionala avand ca destinatie insamantarea si suprainsamantarea terenurilor de sport, a zonelor de agrement, a peluzelor si terenurilor cu gazon din parcuri gradini si spatii verzi.
Aceste amestec se remarca prin varietati deosebite date de valoarea biologica mare, datorita puritatii lor ridicate si germinatiei excelente, ideale pentru refacerea terenurilor gazonate. Amestec de seminte de gazon creat pentru orice destinatie, avand in compozitie hibridul de Poa cu rizomi Thermal blue (Poa pratensis & Poa aracnifera ) si varietatea P. p Compact, de asemenea cu rizomi.

Acest amestec are in compozitie 50% Lolium perene si 50 % Poa pratensis, intr-un amestec de soiuri cu urmatoarea proportie: 20 % var. TRANSATE - Lolium perene; 30 % var. FAIRWAY - Lolium perene ; 35 % var. COMPACT - Poa pratensis (cu rizomi) ; 15 % var. THERMAL BLUE - Poa pratensis & Poa aracnifera - hibrid cu rizomi.

Doza de semanat: 25-30 grame/metru patrat.;
Inaltimea de tundere: 20-30 mm.
Alte produse din categoria:
Seminte profesionale de gazon de toate tipurile: de umbra, de soare, de regarnisire, gazon sport, gazon pretabil la orice fel de sol si clima, rustic, pentru terenuri aride, umbrite sau mixte.