Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Cum platesc rulouri de gazon, gazon rulou, covor de gazon, gazon covor, seminte de gazon, unelte pentru gazonare, pamant fertil, ingrasaminte pentru intretinetinere gazonMod de plata a rulourilor de gazon si produselor de amenajare si intretinere gazon1. Plata cash la curier
NUMAI IN CAZUL ANUMITOR PRODUSE CU VALOARE PANA IN 200 LEI. Plata se face direct curierului care va aduce produsele si va inmaneaza factura si chitanta. La contravaloarea produselor achizitionate se adauga TAXA DE TRANSPORT, care va trebui achitata la livrare, odata cu produsele. Costurile de transport,indiferent de valoarea produselor achizitionate, se adauga la toate produsele care se expediaza catre clientii nostri, costurile de transport fiind evidentiate separat. Daca in factura produselor nu sunt evidentiate costurile de transport, sau apar cu valoare zero, inseamna ca aceste costuri se vor factura separat, pe o alta factura.

2. Plata prin virament bancar / ordin de plata


Puteti efectua plata prin ordin de plata sau virament bancar, pe baza facturii proforma emisa de catre e-gazon.ro. Detaliile de plata sunt:        

SC Garden Services S.R.L.                                                                     

Bd. Marasti nr 59, sector 1, Bucuresti, C.U.I. RO 13417680                                      

Cont: RO71 BRDE 410S V214 9650 4100, banca B.R.D. Militari                                        

Comanda va deveni valida dupa confirmarea platii. 

Costurile de transport,indiferent de valoarea produselor achizitionate, se adauga la toate produsele care se expediaza catre clientii nostri, costurile de transport fiind evidentiate separat. Daca in factura produselor nu sunt evidentiate costurile de transport, sau apar cu valoare zero, inseamna ca aceste costuri se vor factura separat, pe o alta factura.

Expedierea

Comanda va fi preluata si trimisa pentru expediere in maxim 24 de ore lucratoare din momentul confirmarii platii produselor. Expedierea se va face in maxim 48 de ore lucratoare. Daca in factura proforma a produselor nu sunt evidentiate separat costurile de transport, atunci inseamna ca acestea vor face obiectul unei alte facturi ce va trebiu achitata inainte de expedierea produselor.

Costurile de transport:

PENTRU PRODUSELE USOARE SAU CU VOLUM REDUS                       

      Costul transportului este de 35 lei (pentru primul kilogram), la care se adauga 1,4 lei pentru fiecare kilogram suplimentar. Tariful este valabil pentru expedieri oriunde in tara.

PENTRU PRODUSELE GRELE SAU CU VOLUM MARE                                  

        Costul transportului cu autoutilitare de 3,5 tone este de 3 lei/km, calculat pe distanta dus-intors, cu punct de pornire de la Bucuresti. Tariful este valabil pentru expedieri oriunde in tara.                                                       

      Costul transportului cu camioane sau vehicule mai mari de 3,5 tone este de 4 lei/km, calculat pe distanta dus-intors, cu punct de pornire de la Bucuresti. Tariful este valabil pentru expedieri oriunde in tara.