Home Despre noi Achizitie Livrare Plata Termeni/Conditii Sfaturi Servicii Peisagisti Preturi/Tarife Contact


Seminte gazon Shadow Turfline (20 Kg.)


Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Cod produs: ShTL
Producator: Magazin de seminte si rulouri de gazon.
Detalii si comenzi la: 0722 39 32 51
magazin@gardens.ro

Detalii produs Seminte gazon Shadow Turfline (20 Kg.)

Este un gazon rezistent la umbra, de exemplu sub copaci sau in jurul cladirilor. Ofera
o crestere densa si compacta. Este adecvat pentru un aport redus de ingrasamant si de apa. Se instaleaza rapid si este usor de intretinut. In compozitia variantei Hot&Dry este inclusa o specie de iarba rezistentă la seceta.
Amestec de gazon rizomatic de umbra din specii de ierburi cu frunze subtiri si rezistenta mare la umbra densa. Gazonul pentru terenuri umbrite are o crestere de tip rizomatos si se preteaza in conditii de umiditate moderata. Compozitie: 5% Poa, 20% Lolium, 75% trei tipuri de Festuca..


Este un gazon rezistent la umbra, de exemplu sub copaci sau in jurul cladirilor. Ofera
o crestere densa si compacta. Este adecvat pentru un aport redus de ingrasamant si de apa. Se instaleaza rapid si este usor de intretinut. In compozitia variantei Hot&Dry este inclusa o specie de iarba rezistentă la seceta.
Amestec de gazon rizomatic de umbra din specii de ierburi cu frunze subtiri si rezistenta mare la umbra densa. Gazonul pentru terenuri umbrite are o crestere de tip rizomatos si se preteaza in conditii de umiditate moderata. Compozitie: 5% Poa, 20% Lolium, 75% trei tipuri de Festuca.